Palvelut

Surun hetkellä haluamme olla tukenanne ja hoidamme puolestanne kaikki hautausjärjestelyt, sekä henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet sekä viralliset asiat. Tärkeintä meille on henkilökohtainen ja kunnioittava palvelu. Tehtävämme on tukea ja opastaa Teitä surun keskellä.

Järjestämme läheisenne kuljetukset, ja hoidamme myös kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt toiveidenne mukaan.

Asioiden hoitaminen voidaan aloittaa puhelimitse (019-383779) varaamalla aika etukäteen tai tulemalla paikanpäälle sopimaan hautausjärjestelyistä. Teemme myös tarvittaessa kotikäynnin asioiden järjestelyihin liittyen, niin halutessanne.

 

Lohjan Hautaustoimisto Helin on Suomen Hautaustoimistojen liitto ry:n jäsenliike.

 

Lohjan hautaustoimisto on Suomen ja Lohjan yrittäjien jäsen.

 

Avuksi hautausta järjestävälle.

Toimistopalvelut sekä Perunkirjoitukset

Hoidamme puolestanne, niin halutessanne, siunausaika- ja paikkavaraukset seurakuntiin sekä hautapaikkavaraukset hauta – toimistoihin.

Sovimme tuhkaukset, muistotilaisuuspaikka ja -tarjoilu varaukset sekä ohjelma- ja lehti- ilmoitusasiat. Siunauskuvaukset, kantajapalvelu sekä

Puemme vainajan liikkeestämme valitsemiinne kuolin vaatteisiin tai tahtoessanne vainajan omiin vaatteisiin. Meiltä löydätte useita eri arkkumalleja, niin kangasverhoiltuja kuin jalopuuarkkujakin.
Samoin uurnavalikoimamme on runsas, sisältäen sekä perinteiset mallit että myös aivan uniikkeja, taiteilijoiden suunnittelemia uurnia.

Hautauskuljetukset niin Lohjan alueella kuin kauempaakin kuuluvat palveluumme. Hautausautomme ovat kyseiseen tehtäväänsä varta vasten valmistettuja. Saattokuljetuksissa niiden etuna on korkeus, joka mahdollistaa isojenkin arkunkoristeiden käytön. Niillä on mahdollista kuljettaa myös kahta arkkua yhtaikaa.

Perunkirjoituspalvelu kuuluvat luonnollisesti palveluumme.

Perunkirjoituksissa voitte kääntyä yhteistyökumppaneidemme puoleen:

Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy

Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy
Laurinkatu 48 B
08100 Lohja

toimisto(at)aatsto-lindberg.fi
Puh. +358 19 323 944
www.aatsto-lindberg.fi

 

Asianajotoimisto Selin Oy
Laurinkatu 47
08100 Lohja

Teija Vuorela
Puh. 050 5688 904

asianajo@selinlaw.fi
Puh. 019 321 612
www.selinlaw.fi

 

 

Arkut ja uurnat, kuolinvaatteet

Juha Kemiläinen Lohjalaiset uurnat

 

 

 

 

 

 

Suurimman osan arkkuvalikoimastamme valmistaa Mansikkamäki Oy, joka on kotimainen yritys, joka valmistaa ruumisarkkuja ja uurnia. Yritys sijaitsee Hyvinkäällä.

Heidän kauttaan tulee myöskin kuolin vaate valikoimamme.

Meillä on yhteistyötä Mansikkamäki Oy:n kanssa jo useamman vuosikymmenen ajan.

Heidän kautta saamme myös muiden alan valmistajien tuotteita:

 

Kaiverrukset ja Hautakivet

Mikäli hautauksen yhteydessä tarvitaan kiven siirtoa haudalta, pesua, uusia kaiverruksia tai kunnostusta, hoidamme ne puolestanne. Teemme yhteistyötä Kivipalvelu Rantasen kanssa.

Keikyän Kivi Oy – Hautakivien erikoisliike

Olemme Keikyän Kiviveistämö Oy:n edustajia Lohjalla. Piirrämme ja suunnittelemme Teille toiveidenne mukaisen hautamuistomerkin.

Hautakivien valmistusta vuodesta 1933

Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Pirkanmaalla, Sastamalan Vammalassa. Kivijalkamyymälöitä on kolme:  Turussa, Tampereella ja Riihimäellä. Lisäksi Keikyän Kivellä on yli 100 hautakiviedustajaa. Toimitamme hautakivet koko maahan.

Päätuotteita ovat yksilölliset hautakivet sekä kaikki niihin liittyvät työt.
Tuotevalikoimaan hautakivien rinnalla kuuluvat myös kivitasot sekä kivestä valmistettavat lahjaaesineet.

  • Laadukas työ ja palvelu on yrityksen ensisijainen tavoite
  • Pitkät perinteet ja monipuolinen osaaminen yhdistettynä ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen takaavat hautakivien korkean laadun.
  • Ammattitaitoinen suunnittelupalvelu ja ajanmukainen valmistusteknologia mahdollistavat yksilöllisten muistomerkkien valmistuksen
  • Valmistamme hautakivet korkealaatuisesta kotimaisesta kivestä ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus

Kukat

Kukkapalveluissa teemme yhteistyötä neljän paikallisen kukka-alan ammattilaisen kanssa, joiden luona voitte käydä neuvottelemassa arkunkoristeesta, suruvihoista ja mahdollisesti kirkkoon tarvittavista koristeluista. Voimme sopia kukista myös täällä toimistollamme.

Yhteistyökumppanimme

 

Palveluhinnasto

2022 Hinnasto

2022-hinnasto.pdf

Hae rahoitusta: 

Voit hakea kauttamme rahoitusta etukäteen hautausjärjesjtelyjä varten, kuukausierä alkaen 50€/kk.  Hae tästä

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voimme sopia yksityiskohtaisesti hautajaisjärjestelyt toivomallanne tavalla.